Prima pagina

Trilulilu a vandut un pachet de 10% pentru 100.000 de euro

12.12.2007, 17:30 73

Fondatorii site-ului local de video sharing (partajare de clipuri video) Trilulilu.ro, au vandut un pachet de 10% din Trilulilu SRL pentru 100.000 de euro, dupa ce au investit 30.000 in lansarea site-ului, care a avut loc la inceputul acestui an. Cumparatorul este Alexis Bonte, un antreprenor de origine franceza cu experienta in diverse proiecte online.

"Trilulilu este companie mica, iar know-how-ul pe care Alexis il aduce este foarte important in dezvoltarea viitoare a proiectului", a declarat pentru ZF Sergiu Biris, directorul general al Trilulilu, un start-up a carui valoare a ajuns la un milion de euro dupa aproape un an de la infiintare.

Tranzactia a fost intermediata de firma de consultanta Birlea, Colceriu si Asociatii.

Tot in acest an, Neogen a oferit 80.000 de euro pentru intregul start-up, dar aceasta a fost refuzata.

"Nu am cautat un exit rapid. Perspectiva de dezvoltare a proiectului pe termen lung a fost mult mai atragatoare", a adaugat Biris. Potrivit lui, valoarea companiei a fost stabilita in urma discutiilor avute cu Bronte, acesta avand o experienta indelungata in domeniul proiectelor online.

Trilulilu.ro a fost fondat de cinci tineri clujeni - Sergiu Biris, Andrei Dunca, Vlad Gorgan Bogdan Colceriu si Dragos Birlea.

Cititi povestea Trilulilu, "YouTube de Romania", pe site-ul Business Magazin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO