Avocaţii de la Dragne & Asociaţii, specializaţi în litigii, vor să dezvolte practicile de drept penal şi proprietate intelectuală

Autor: Andrei Cîrchelan 18.04.2014
Casa de avocatură Dragne & Asociaţii, a cărei activitate este în prezent concentrată 80% în zona de litigii, intenţionează să îşi dezvolte anul acesta practicile de consultanţă şi soluţio­na­rea disputelor în drept penal, proprietate intelec­tuală şi achiziţii publice, potrivit lui Ion Dragne, partenerul coordonator al firmei.
 
„Ne-am pus problema să ne dezvoltăm pe partea de penal,  proprietate intelectuală. Ne gân­dim să facem o practică mai specializată în aceste domenii pentru că avem solicitări din partea clien­ţilor. De asemenea, în partea de achiziţii publice am văzut în ultimul timp că s-a dezvoltat cererea clienţilor şi ne punem problema dacă va trebui să avem avocaţi care să lucreze numai în domeniul acesta“, a declarat Ion Dragne.
 
Până la sfârşitul anului trecut şi în prima parte a anului curent, litigiile au contribuit în cea mai mare măsură la încasările firmei. Din cei 26 de avo­caţi, 21 sunt implicaţi în dosare de litigii. Printre clienţi se numără Cetelem IFN şi K&S Electric Power Point, dezvoltatorul centrului co­mer­cial Electroputere din Craiova, potrivit datelor de pe portalul instanţelor de judecată.