Mădălina Rachieru a fost promovată partener la Clifford Chance Badea

Autor: Claudia Medrega 28.04.2015

Mădălina Rachieru, coordonatoarea practicii Pieţe de Capital la Clifford Chance Badea, biroul local al uneia dintre cele mai mari firme de avocatură din lume, a fost promovată pe poziţia de partener global.

În urma acestei promovări, Mădălina Rachieru, care are o experienţă de peste 13 ani, se alătură celor doi parteneri care coordonează activitatea de la Bucureşti - Daniel Badea, managing partner, şi Nadia Badea.

Mădălina Rachieru lucrează în cadrul Clifford Chance Badea începând din anul 2002, în 2007 a fost detaşată pentru şase luni în cadrul grupului de pieţe de capital al biroului Clifford Chance din Londra, iar în 2008 a fost promovată la poziţia de counsel.

„Unul dintre avocaţii alături de care ne-am început activitatea în 2002, avocat pe care l-am recrutat personal după absolvirea facultăţii, a atins vârful de performanţă în carieră. Statutul de partener global într-o firmă de anvergura Clifford Chance este o mare onoare şi recunoaştere profesională, dar şi o mare responsabilitate”, consideră Daniel Badea, managing partner la Clifford Chance Badea.