BCR se va muta într-o nouă clădire de birouri lângă Podul Basarab

Autor: Bogdan Alecu 13.04.2016

Banca Comercială Română (BCR) a finalizat negocierile şi a semnat, la începutul lunii aprilie 2016, un contract de închiriere cu dezvoltatorul imobiliar Forte Partners, pentru consolidarea unei părţi din sediul central în clădirea THE BRIDGE, cel mai nou business park, situat în zona Grozăveşti-Orhideea. Potrivit unor date din piaţă, Banca a închiriat aproape 20.000 de mp din clădirea de 36.000 mp.

Cum arată vila lui Leonardo DiCaprio din Palm Springs care poate fi închiriată cu 4.500 $ pe noapte? Galerie Foto

Aproximativ 2.000 de angajaţi ai băncii urmează să se mute în noua clădire. 

Brokerul tranzacţiei a fost Horaţiu Florescu de la Knight Frank.

În urma acestei analize, conducerea Băncii Comerciale Române a decis să consolideze funcţiile centrale (bancă şi subsidiare) în două clădiri, ceea ce înseamnă că o parte îşi va desfăşura activitatea în clădirea Bucharest Financial Plaza (BFP) din Calea Victoriei, în timp ce o altă parte se va reloca în clădirea The Bridge.

„Noile spaţii şi facilităţile puse la dispoziţie au rolul de a conecta angajaţii şi de a încuraja o cultură a comunicării şi schimbului de experienţă. Partenerii şi clienţii BCR vor descoperi o nouă imagine a băncii atunci când ne vor vizita. Intenţionăm să implementăm un nou mod de lucru pe baza unor standarde moderne ale clădirilor de birouri”,  a declarat Adriana Jankovicova, CFO al BCR.

Termenul estimat de finalizare a clădirii THE BRIDGE este septembrie  2017.