Vodafone atacă zona de vârf a pieţei cu Smart platinum 7, un smartphone îmbrăcat în aluminiu, cu ecran de 5,5 inchi, senzor de amprentă şi 4G Plus

Autor: Adrian Seceleanu 15.06.2016

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de comunicaţii mobile, a lansat un nou smartphone - Smart platinum 7 - vârful de gamă al liniei de terminale sub brand propriu, cu care compania de comunicaţii atacă eşalonul superior al pieţei.

Vodafone Smart platinum 7 va fi disponibil în România din 17 iunie 2016 la un preţ începând de la 84 de euro, cu abonamentul Red 35.
Smart platinum 7 este un terminal compatibil 4G Plus, care include un senzor de amprentă plasat pe spatele terminalului, ecran AMOLED 2K de 5,5” şi difuzoare frontale stereo, procesor octa-core şi 3 GB de RAM, memorie internă de 32 GB - dintre care 22 GB disponibili pentru utilizatori - care poate fi extinsă cu până la 128 GB, cu ajutorul unui card SD.

Bateria cu o capacitate de 3.000 mAh are o durată de viaţă de până la două zile şi sistem Quick Charge 3.0, care încarcă 50% din baterie în 30 de minute.

Camera foto principală are 16 MP, focalizare automată „Phase-Detection” şi latenţă zero la declanşare, iar cea frontală, 8 MP. Ambele camere foto sunt dotate cu flash. terminalul are un buton special pentru a fotografia şi a lansa camera direct din modul sleep sau în timp ce ecranul este blocat, pentru ca utilizatorii să nu rateze momentele pe care doresc să le imortalizeze. Noul smartphone Vodafone are o grosime mai mică de 7 milimetri, iar carcasa este din aluminiu şi sticlă Gorilla Glass 2,5D.

„Lansarea smartphone-ului Smart platinum 7 marchează intrarea Vodafone pe segmentul de producţie de terminale premium. Tot mai mulţi clienţi aleg smartphone-urile marca Vodafone, pentru că acestea combină calitatea excepţională cu un preţ foarte bun, mai ales dacă sunt achiziţionate împreună cu un abonament Red”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.