Şefa hotelului Saturn din sudul litoralului. Jumătate din turişti şi-au rezervat sejururile pe internet. După insolvenţa Mareea Comtur a scăzut încrederea în agenţii

Autor: Mirabela Tiron 03.08.2017

Hotelul de cinci stele Saturn din staţiunea cu acelaşi nume, controlat de familia Stan, a operat la un grad mediu de ocupare de 60% în iunie şi cu 90% în iulie, jumătate din rezervări fiind făcute pe internet, potrivit reprezentanţilor  hotelului.

„Turiştii şi-au rezervat sejururi de cinci –şase zile pe site-urile de rezervări, prin booking.com sau pe site-ul hote­lului. Jumătate din turişti au venit prin re­zervări făcute pe internet. Tot mai mulţi  s-au orientat către site-urile de re­zer­vări după insolvenţa tourope­ra­to­rului Mareea Comtur de anul trecut. A apărut o oarecare neîncredere în agen­ţiile de turism“, spune Linica Stan, im­pli­cată în administrarea businessului ho­telier alături de fiul şi soţul ei. 

Linica Stan este fosta şefă a THR Marea Neagră (Turism, Hoteluri şi Res­tau­rante Marea Neagră), cel mai mare ope­rator de hoteluri de pe litoral, unde SIF Transilvania este acţionar majoritar.