Veeam Software: Am ajuns la peste 400 de angajaţi în 3 ani în România şi ne continuăm extinderea. Avem peste 100 de poziţii deschise în prezent

Autor: Ioana Nita 29.10.2018

Subsidiara din România este cel mai mare centru din Europa al companiei de origine elveţiană.

 


Veeam Software, companie spe­cializată în furnizarea de soluţii care asigură disponibilitatea şi recuperarea datelor, cu sediul central în Elveţia, are în plan să-şi extindă în continuare operaţiunile locale, astfel că la finalul acestui an echipa din Ro­mânia va ajunge la aproape 500 de per­soane, iar anul viitor numărul membrilor va depăşi 550. Compania a deschis în urmă cu trei ani un centru de marketing şi vânzări în Bucureşti, care în prezent a ajuns la peste 400 de angajaţi.

„Când am analizat piaţa europeană pentru a ne extinde operaţiunile, am ajuns la trei op­ţiuni: Bucureşti, Barcelona şi Dublin, iar Bu­cureştiul a fost cel câştigător datorită abilităţilor ling­vistice, împreună cu cele de marketing, vân­zări şi suport tehnic, precum şi al costurilor mai re­duse. Am deschis în urmă cu trei ani centrul din România, iar acum deja avem aici peste 400 de angajaţi“, a declarat pentru ZF Peter McKay, CEO şi preşedinte în cadrul Veeam Software. Compania înfiinţată în 2006 s-a dez­vol­tat într-un ritm alert, în condiţiile în care a venit pe piaţă cu soluţii software dedicate teh­no­logiilor cloud, care au prins tot mai mult teren în ultimii ani, schimbând industria IT. Astfel, businessul Veeam Software a crescut con­stant, anul trecut ajungând la 827 milioane dolari la nivel global.