Ionuţ Simion, şeful PwC România: Optimismul directorilor generali din România în creşterea veniturilor companiei a scăzut la jumătate faţă de anul trecut

Autor: Răzvan Botea 26.03.2019

Optimisul directorilor generali din România este la jumătatea nivelul de anul trecut, 23% dintre respondenţii unui studie condus de PwC spunând că sunt foarte încrezători în creşterea veniturilor businessului lor, faţă de 44% în 2018, la ediţia precedentă a studiului.

„În ţara noastră, mai puţin de un sfert, 23%, dintre respondenţi sunt foarte încrezători în creşterea veniturilor propriilor organizaţii, aproximativ jumătate din nivelul înregistrat în ediţia precedentă. România se mişcă foarte repede dintr-o parte în alata, această sensibilitate la piaţă este o caracteristică a directorilor generali din România”, a spus Ionuţ Simion, Country Managing Partner PwC România, în cadrul evenimentului de lansare a studiului „PwC Global CEO Survey”.

Studiul condus de PwC a avut un număr de 1.378 de respondenţi, directori generali, dintre care 120 din Europa Centrală şi de Est, dintre care 60 din România.