Dezvoltatorii proiectului imobiliar Openville Timişoara fac un hub medical de 3.000 mp într-o clădire de birouri. Proiectul de 220 mil. euro este deţinut de Iulius şi fondul de investiţii Atterbury Europe

Autor: Alina-Elena Vasiliu 09.05.2019

Dezvoltatorii imobiliari Iulius şi Atterbury Europe, care investesc 220 mil. euro în proiectul mixt Openville din Timi­şoara, vor include în una din clădirile de birouri un hub medical integrat, cu cabinete de con­sul­taţii pentru dife­ri­te spe­cializări, extinse pe o su­prafaţă de 3.000 de metri pătraţi de pe două etaje.

„Hub-ul va oferi servicii complete, de di­agnos­ticare şi trata­ment, pe mul­ti­ple spe­cialităţi medicale, care vor tra­ta, în prin­cipal, multe dintre afec­ţiu­nile spe­cifice lumii moderne ac­tuale. Servi­ci­ile vor putea fi accesate atât de an­gajaţii din clădirile de birouri din an­samblul Openville, cât şi de publicul larg“, spun reprezentanţii dez­voltatorilor.

Centrul medical va fi parte din UBC 0, unul dintre imobilele care compun proiectul Openville şi care ar urma să fie cea mai înaltă clădire de bi­rouri din România, afla­tă încă în con­strucţie. Pro­iectul mixt Open­ville constă în patru clădiri de birouri şi mallul Iulius, deja existent.