ZF Live. Laura Mihăilescu, Loca LowCarb Cakes: Un laborator de prăjituri din Capitală face peste 3 milioane de lei pe an din vânzarea de deserturi sănătoase. „Am vrea să ne extindem cu două spaţii fizice în Bucureşti.“
Loca LowCarb Cakes, un „laborator“ de prăjituri din Bucureşti specializat în deserturi şi dulciuri slabe în zaharuri şi grăsimi, se aşteaptă la o cifră de afaceri de peste trei milioane de lei în 2019, în condiţiile în care valoarea medie a unei comenzi a ajuns la 200 de lei.
„Folosim ingrediente naturale şi încercăm să ţinem nivelul de carbohidraţi din prăjiturile noastre la un nivel extraordinar de mic, asta înseamnă undeva la 4-5 grame de carbohidraţi la 100 de grame. Noi lucrăm foarte mult cu persoane care vor să scoată zahărul din alimentaţie. Avem în jur de 50 de comenzi pe zi, cu o medie de 200 de lei pe comandă. Anul acesta sper să ajungem la o cifră de afaceri de 3,6 milioane de lei“, a declarat Laura Mihăilescu de la Loca LowCarb Cakes în cadrul emisiunii de business ZF Live.