Goldring: Am înregistrat cu 212% mai mulţi clienţi în T2/2020 faţă de aceeaşi perioadă din 2019. Goldring ocupă locul 10 în topul celor mai mari intermediari de la BVB, cu o cotă de piaţă de 2,8%

Autor: Tibi Oprea 17.07.2020

Virgil Zahan, director general al Goldring, unul dintre cei mai activi brokeri de la Bursa românească în termeni de noi listări, spune că în perioada martie-iunie 2020 societatea de brokeraj a înregistrat o creştere de peste trei ori a numărului de clienţi noi faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

„În perioada martie-iunie 2020, spre comparaţie cu aceeaşi perioadă din 2019, am înregistrat o creştere a numărului de clienţi cu 212%, lucru realizabil şi în condiţii de «work from home», datorită unor funcţionalităţi recent implementate, prin care am reuşit să fim primul SSIF care a oferit posi­bilitatea de a deschide cont de tran­zacţionare exclusiv online. În aceeaşi perioadă, sumele atrase spre piaţa de capital au fost cu peste 250% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut“, spune Virgil Zahan pentru ZF.