Farmaciile Iris Pharm din Buzău au primit 1,5 mil. lei prin programul IMM Invest pentru medicamente. Paul Negoiţă, managerul farmaciilor Iris Pharm: „M-am gândit că e posibil să apară probleme legate de circuitul de aprovizionare.“

Autor: Georgiana Mihalache 20.07.2020

Lanţul de farmacii Iris Pharm din Buzău, una dintre cele mai mari reţele regionale, a solicitat un credit de 1,5 mil. lei prin programul IMM Invest, din aceşti bani urmând să cumpere me­dica­mente, în contextul crizei san­itare provocate de Covid-19.

Compania a colaborat cu Banca Tran­sil­­vania pentru credit, iar banii sunt deja în cont pentru a fi folosiţi în caz de ne­voie, spune managerul unităţilor far­ma­ceutice. „Am solicitat credit pentru apro­vizio­­narea cu medicamente. M-am gândit că e posibil să apară probleme lega­te de circuitul de aprovizionare. La mo­men­tul respectiv ne-am gândit că lu­crurile vor merge mai greu din cauză că e posibil ca în anumite zone să fie mai greu de tranzitat şi am zis că e mai bine să avem o rezervă“, a spus pen­tru ZF Paul Negoiţă, managerul Iris Pharm.