ZF Live. Jacqueline Pavel, fondator al Grădiniţei Arkedo: Măsurile de prevenţie de acum sunt o normalitate. Era normal să existe şi înainte de pandemie. Proiectul Arkedo a fost implementat în două luni, o investiţie de 70.000 de euro într-un spaţiu ce poate primi 50 de copii

Autori: Robert Manea , Alexandra Matei 14.09.2020

♦ Grădiniţa funcţionează deja la 70% din capacitate cu copii de la 2 la 6 ani.

Grădiniţa Arkedo, o investiţie realizată de Jacqueline Pavel, fiica soţilor Pavel, fondatori ai agenţiei de turism J’info Tours, a fost deschisă în mai puţin de trei luni şi a ajuns deja la un nivel de 70% din capacitatea totală.

„Am deschis ofi­cial grădiniţa pe 1 sep­tembrie şi am urmat întoc­mai toate mă­surile: distanţare so­cială, igienizare sau tria­jul personalului. Gră­diniţele private erau deja deschise de pe 15 iunie. Am cal­cu­lat toate aspectele ce ţin de distanţare, de altfel, noi am cum­părat spaţiul după ce a început pandemia şi am putut ţine cont de toate aceste norme. Am creat un spaţiu spe­cial pentru intrare, iar accesul părinţilor este permis doar până la vestiare“, a declarat Jacqueline Pavel, fondatoarea Grădiniţei Arkedo, în cadrul emisiunii ZF Live.