Schimbări în echipa de conducere a BRD, a treia bancă din piaţă: Mirela Virginia Medelean va fi vicepreşedinte, iar Maria Rousseva va deveni membru în Consiliul de administraţie al BRD

Autor: Claudia Medrega 14.12.2020

Consiliul de Administraţie al BRD-SocGen a numit-o pe Mirela Virginia Mede­lean pe poziţia de vicepreşedinte al băncii pentru un mandat de patru ani, ea ur­mând să-l înlocuiască pe Francois Jose Aldeguer, care a renunţat la funcţie din motive perso­nale începând cu 31 ianuarie 2021.

Mirela Virginia Medelean va fi director general adjunct Proiecte si Operaţiuni în cadrul BRD, pentru 4 ani, începând cu data de 1 februarie 2021.

Mirela Medelean are 25 de ani de experienţă în domeniul bancar, dintre care 17 ani în funcţii de conducere. Ea a fost în BRD director adjunct analiza aface­ri­lor la Depar­ta­mentul Proiecte şi Orga­ni­zare, di­rector ad­junct la Depar­ta­mentul Proiec­te şi Orga­ni­zare, director re­ţea sisteme şi procese în De­par­ta­men­tul de adminis­tra­re a reţelei, di­rec­tor ad­junct al Departa­men­tului de Resurse Uma­ne, director în Departamentul de Busi­ness Intelligence (2016 - 2019), director exe­cutiv în Departamentul de resurse umane (2019-2020).