Mircea Moga, Mega Image: Mai există loc de expansiune şi noi vom menţine ritmul. În 2020 am investit 50-60 mil. euro doar în deschideri şi modernizări

Autor: Cristina Roşca 24.12.2020

♦ Retailerul olandezo-belgian va încheia anul cu peste 850 de magazine după ce va fi deschis la nivelul lui 2020 circa 90 de unităţi noi ♦ Grupul a menţinut ritmul expansiunii şi în pandemie, acoperind atât oraşe noi, cât şi locurile rămase libere din centrele urbane unde compania era deja prezentă ♦ Un alt pariu a fost online-ul ♦ Afacerile Mega Image au sărit de 6,6 mld. lei anul trecut după o creştere de 16% susţinută de creşterea consumului privat şi de deschiderea a aproape 100 de magazine ♦ De altfel, în fiecare din ultimii ani cifra de afaceri a Mega Image a avut creştere de două cifre.

Mega Image va încheia 2020 cu o nouă creştere „sănă­toasă“ a cifrei de afaceri, în­să Mircea Moga, CEO-ul com­pa­niei spune că acest an marcat de pan­demia de COVID-19 a fost unul al schimbării şi al provo­că­rilor.

„Schimbarea e cuvântul definitoriu pentru acest an, ea petrecându-se în mai multe direcţii, atât pe plan personal - în ceea ce priveşte stilul de viaţă, modul de lucru şi cel în care interacţionăm -, cât şi în mediul de business. Toate domeniile au resimţit aceste schimbări mai mult sau mai puţin“, spune executivul român.