Outletul Fashion House Pallady, deţinut de un grup belgian, se deschide la finalul lui martie: peste 70% din proiect este închiriat de branduri precum Puma, Tom Tailor şi Lee Cooper

Autor: Alina-Elena Vasiliu 29.01.2021

♦ Proiectul de peste 12.000 de metri pătraţi va fi dezvoltat în două etape şi va avea în total peste 60 de magazine, o zonă de joacă pentru copii, restaurante şi aproximativ 300 de locuri de parcare.

Outletul Fashion House Pallady din Bu­cureşti, dezvoltat de belgienii de la Lie­brecht & wooD, se va deschide pe 25 mar­tie 2021, fiind închiriat în proporţie de peste 70% până în acest moment. Proiectul cumulează o investiţie de 25 de milioane de euro, iar printre chiriaşii de până acum se numără Puma, Tom Tailor, Lee Cooper, Colin’s şi US Polo Assn, re­tai­leri care lucrează la amenajarea ma­gazinelor în noul proiect. „Istoria a ară­tat că businessul de tip outlet este sustenabil chiar şi în cele mai dificile pe­rioade economice. În ciuda dificultăţilor ap­ărute în 2020, am continuat lucrările de cons­truc­ţie la Fashion House Pallady, con­form pla­nurilor“, spune Brendon O'Reilly, di­rector general al grupului Fashion House.

Proiectul de peste 12.000 de metri pătraţi va fi dezvoltat în două etape şi va avea în total peste 60 de magazine, o zonă de joacă pentru copii, restaurante şi aproximativ 300 de locuri de parcare.