Belgienii de la WDP au investit 7 mil. euro într-un spaţiu lângă Ploieşti, unde suedezii de la Rosti au făcut o fabrică de mase plastice

Autor: Alina-Elena Vasiliu 02.11.2021

♦ Rosti a anunţat la finalul anului 2020 că vrea să-şi extindă capacitatea de producţie din România, prin construcţia unei noi facilităţi de producţie, pe lângă cea deţinută deja, în Ploieşti West Park.

Dezvoltatorul belgian WDP a investit 7 milioane de euro în spaţiul industrial de 11.000 de metri pătraţi pe care l-a construit pentru suedezii de la Rosti, care produc mase plastice. Clădirea se află în localitatea Păuleşti de lângă Ploieşti şi a fost dată în folosinţă în trimestrul al doilea din 2021, potrivit celui mai recent raport financiar al grupului WDP.

Grupul suedez Rosti a folosit spaţiul pentru amenajarea unei noi fabrici de mase plastice prin injecţie pentru industria auto. Rosti a anunţat la finalul anului 2020 că vrea să-şi extindă capacitatea de producţie din România, prin construcţia unei noi facilităţi de producţie, pe lângă cea deţinută deja, în Ploieşti West Park.