Antreprenori locali. Producătorul ferestrelor QFort din Craiova vrea să depăşească pragul de 200 mil. euro afaceri în 2023

Autor: Alina-Elena Vasiliu 12.11.2021

Producătorul de ferestre Casa Noastră din judeţul Dolj, care de­ţine brandul QFort, şi-a setat ca obiec­tiv depăşirea pragului de 200 mil. euro cifră de afaceri în 2023.

„Pentru anul viitor, ne-am bu­getat o creştere de 40%, vrem să ajun­gem la 160 de mi­lioa­ne de euro, iar în 2023 ne-am propus să sărim de 200 de mi­lioane de euro. O să avem ne­vo­ie de capacităţi de pro­ducţie su­pli­mentare, sperăm la un nou ajutor de stat“, a spus antrepre­no­rul Ştefan Cherciu, proprietarul Casa Noastră, în­tr-un răspuns oferit în ve­derea rea­li­zării suplimentului ani­ver­sar care mar­chea­ză 23 de ani de existenţă ai Ziarului Financiar.

Casa Noastră a încheiat la finalul lunii octombrie construcţia primei etape a investiţiei pe care o derulează în prezent cu ajutor de stat în comu­na Pieleşti de lângă Craiova.

Casa Noastră a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 320,4 mil. lei, plus 7% comparativ cu anul prece­dent. Profitul a fost de mai bine de do­uă ori mai mare, ajungând la 39,2 mil. lei.

Numărul mediu de anga­jaţi a urcat uşor, la 1.376.

Fabrica unde se produc feres­tre­le sub brandul QFort se află în localitatea Pieleşti, lângă Craiova.