Radu Enache, Continental Hotels: Am investit 7 milioane de euro anul acesta în renovarea de hoteluri şi anul viitor demarăm proiectul hotelier din Braşov. Lanţul operează 12 hoteluri pe piaţa locală, cu 1.700 de camere

Autor: Mirabela Tiron 22.12.2021

Lanţul hotelier Continental Hotels, controlat de Radu Enache, a investit 7 milioane de euro anul acesta în renovarea a patru hoteluri iar anul viitor va finaliza investiţia în hotelul de 3 stele din Capitală şi va demara proiectul hotelier din Braşov, un Forum de patru stele.

„2022 va include şi finalizarea investiţiei în My­Con­tinen­tal Bucureşti şi redeschiderea acestuia, cât şi înce­pe­rea proiectului de la Braşov, ca o continuare a pla­nu­rilor de ex­pansiune“, a declarat Radu Enache, pro­prie­ta­rul lan­ţu­lui hotelier. Anul acesta, Continental Hotels, care a îm­pli­nit 30 de ani de activitate, a renovat şi rea­me­na­jat patru ho­te­luri, respectiv Continental Forum Bucureşti, Continental Forum Constanţa, MyContinental Sibiu şi MyContinental Bucureşti. Investiţia s-a ridicat la suma de 7 mil. euro.