Ana Maria Cojocaru, PORR Construct: Vedem pentru industria noastră şi multe oportunităţi, prin programele de dezvoltare a infrastructurii finanţate prin PNRR. România este una dintre ţările-cheie din portofoliul PORR, alături de Austria, Germania, Elveţia, Polonia, Cehia şi Slovacia

Autor: Alina-Elena Vasiliu 11.01.2022

PORR Construct, unul dintre cei mai mari cinci constructori prezenţi pe piaţa locală, a recrutat peste 100 de oameni în 2021 şi a menţinut nivelul businessului similar cu anul anterior, când înregistrase o cifră de afaceri de 845 de milioane de lei în România.

„Anul 2021 a fost interesant pentru noi. Am reuşit să păstrăm nivelul ridicat de activitate atins în 2020 în ciuda provocărilor, respectiv a creşterii galopante a preţurilor la materiale şi servicii şi, implicit, a inflaţiei, a blocajelor de apro­vizionare cu resurse şi materiale-cheie, precum şi a noilor variante COVID-19. PORR România a încheiat 2021 cu aproape 1.000 de angajaţi şi cu rezultate financiare apropiate celor din anul precedent“, a spus pentru ZF, Ana Maria Cojocaru, chief financial officer.