Primul pas spre extinderea platformei de la Oarja, Argeş: Globalworth extinde Piteşti Industrial Park şi aduce Caroli lângă Dacia. Contractul a fost semnat pentru o perioadă de zece ani

Autor: Bogdan Alecu 23.02.2022

Globalworth Industrial, com­p­ania care deţine platforma logistică de la Oarja, unde singura prezenţă era centrul logistic Dacia, aduce şi pro­ducătorul de mezeluri Caroli lân­gă cel mai mare depozit al construc­to­rului de la Mioveni.

Suprafaţa depozitului care va de­ser­vi Caroli Foods Group în toată Ro­mâ­nia este de aproximativ 6.800 de metri pătraţi şi contractul de închi­riere a fost semnat pentru o perioadă de zece ani. „Pe lângă spaţiile de depozi­ta­re, am asigurat şi amenajarea spaţi­ilor cu zone de temperatură contro­la­tă, o di­recţie în care Globalworth Industri­al a început să se dezvolte tot mai pu­ter­nic“, a declarat Mihai Zaharia, direc­tor de investiţii la Globalworth Ro­mâ­nia şi director pieţe de capital la Globalworth Group.

Dimitris Raptis, Group CEO al Globalworth, declara încă din 2017, anul achiziţiei centrului logistic de la Simon Roth, că vizează o extindere a acestuia. De asemenea, şi în februarie 2021 oficialii Globalworth anunţau discuţii cu potenţiali chiriaşi – aceştia spu­neau că „Oarja nu este doar pen­tru Automobile Dacia. Legat de extindere, putem confirma că vom mai construi lângă Centrul de Piese Dacia, nu pentru brandul Dacia“.