(P) Brandul românesc Mai Mai Credit s-a lansat pe piaţa împrumuturilor financiare nebancare

Autor: Publicitate 14.10.2022

Pe 14 Octombrie 2022, s-a lansat oficial pe piaţa împrumuturilor financiare MAI MAI Credit, un brand românesc cu o ofertă de produse de creditare nebancare adresate persoanelor fizice.

MAI MAI Credit îşi propune să ofere o soluţie online rapidă, sigură şi comodă, la îndemâna tuturor aplicanţilor săi, prin acordarea creditelor de nevoi personale cu o valoare maximă de 10.000 lei, pentru orice situaţii neprevazute şi orice nevoie personală.

Ne-am propus să ducem experienţa de aplicare pentru un credit într-o zonă familiară, solicitantul având minim de abilităţi necesare în cunoaşterea şi utilizarea smartphone-ului sau calculatorului.

Atât produsul în sine cât şi aplicarea, acordarea şi rambursarea sunt gândite pentru a fi intuitive şi comfortabile. Începem cu două produse de creditare, dintre cele mai solicitate de clienţii romani, şi ne dorim să devenim în fiecare zi mai buni în acest domeniu, din punct de vedere al inovării, al accesibilităţii serviciilor cât şi al experienţei oferite clienţilor, a precizat Daniel Soare CEO-ul companiei.

Cele două tipuri de credite menţionate sunt:

Un avantaj ce vine în sprijinul tuturor aplicanţilor este că nu se percepe comision pentru analiza dosarului de credit şi nici nu se percepe comision de administrare credit, iar pentru linia de credit procentul de dobândă aplicat în primele 30 de zile este de 0%. Costurile aplicate creditelor pot fi simulate în calculatorul de pe website-ul companiei, www.maimaicredit.ro, calculator care permite utilizatorilor înţelegerea produselor oferite de companie, dar şi identificarea variantei optime pentru acoperirea nevoii şi a capacităţii de rambursare proprii.

 

Iată mai jos câteva dintre detaliile creditelor MAI MAI Credit:

Pentru informaţii suplimentare, sugestii sau alte comunicări, vă stăm la dispoziţie la adresa pr@maimaicredit.ro