Vasile Ene, director general al fabricii de filtre de aer Eversted din Prahova: În 2024 pornim producţia de şerveţele şi vreau să menţinem nivelul afacerii. Fabrica din Prahova a ajuns la 11,5 mil. lei în 2023, un nivel similar cu cel din anul precedent

Autor: Georgiana Mihalache 25.01.2024

Din martie 2024, antreprenorul vrea să pornească activitatea pe o nouă gamă de produse, pentru igienă Piaţa de desfacere va fi cea locală, în HoReCa şi retail.

Eversted, brandul sub care funcţionează o fabrică de filtre de aer, dar şi una de măşti în judeţul Prahova, se va dezvolta începând cu anul 2024 şi pe gama de igienă şi va pro­duce şerveţele. Planul a fost pe hârtie de mai bine de un an, dar au apărut întârzieri la sosirea utilajelor.

Familia Ene, care controlează afacerea, a reprofilat activitatea de producţie de măşti, începută în 2021, spre zona de şerveţele. În prezent, compania realizează măşti la co­mandă, pentru clienţii din rândul spitalelor, iar businessul principal este producţia de filtre de aer pentru spitale, fabrici, hoteluri.