Oameni noi în boardul BRD. Cu o experienţă de 25 de ani în sectorul financiar, Delphine Garcin-Meunier, fosta şefă a strategiei Société Générale, în prezent membră a Comitetului Executiv al grupului francez, poate intra după votul acţionarilor în boardul BRD în locul lui Giovanni Luca Soma, care a fost preşedinte

Autor: Claudia Medrega 03.04.2024

Delphine Mirelle Garcin-Meunier este în prezent membră a Comitetului Executiv şi director al diviziei mobilitate, servicii bancare internaţionale de retail & servicii financiare la grupul francez Société Générale Giovanni Luca Soma s-a retras la finalul anului trecut din funcţia de preşedinte al boardului BRD, a patra cea mai mare bancă din România, după ce a deţinut această poziţie opt ani.

Franţuzoaica Delphine Mirelle Garcin-Meunier, 47 de ani, care a fost şefă a strategiei Société Générale, iar din anul 2023 este membră a Comitetului Executiv al grupului francez, poate intra după votul acţionarilor în boardul BRD ca administrator provizoriu în locul lui Giovanni Luca Soma, care a fost preşedinte al boardului BRD.

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor BRD, a patra cea mai mare bancă de pe piaţa românească după active, ar urma să discute în luna aprilie alegerea ei în calitate de administrator pentru o perioadă de 4 ani. Ea a fost numită în decembrie 2023 în calitate de administrator provizoriu prin decizia Consiliului de Administraţie.