ZF Live. Mihai Petrea, antreprenor, acţionar, Gulf-El, companie de ridesharing: Suntem în curs de licenţiere a companiei pentru lansarea în Dubai. Lucrăm în continuare la atragerea de investitori pentru a ne atinge obiectivele. Vom avea o flotă de 50-100 de maşini electrice pentru început

Autor: Alexandra Cepăreanu 18.04.2024

„Estimăm că lansarea companiei va avea loc între august şi septembrie anul acesta“ „Clienţii ţintă sunt turiştii.“

Compania românească de ridesharing Gulf-El va începe în toamna anului 2024 acti­vitatea pe piaţa din Dubai, unde vrea să lanseze şi o platf­ormă care utilizează inteligenţa artificială pentru a conduce şoferii şi pasagerii pe rutele optime şi care va integra o reţea inteligentă de staţii de încărcare electrice, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Mihai Petrea, antreprenor şi acţionar la Gulf-El.

„Suntem în curs de licenţiere a companiei pentru lansarea acestui business în Dubai. Lucrăm în continuare la atragerea de investitori pentru a ne atinge obiectivele şi estimăm că vom începe în august – septembrie 2024. Dezvoltăm şi o platformă ce foloseşte inteligenţa artificială pentru ridesharing, o platformă bazată pe tehnologia blockchain, care să înglobeze toate aplicaţiile sau cât mai mult din aplicaţiile existente din punct de vedere turism, trafic, navigaţie, entertaiment, pentru o mai bună informare, în aşa fel încât fie să evităm anumite zone şi să diminuăm timpul de aşteptare pe care oamenii îl au în acest moment în trafic“, a spus Mihai Petrea.