Importatorul de băuturi B.D.G. Import mizează pe brandurile Glenfiddich şi Monkey Shoulder pentru a-şi majora veniturile cu 50 mil. lei în următoarele 12 luni. B.D.G. Import a terminat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 365 mil. lei

Autor: Mădălina Dediu Panaete 19.04.2024

B.D.G. Import, unul dintre cei mai mari importatori de băuturi spirtoase de pe plan local, a a­dău­gat începând cu această lună produsele William Grant & Sons în por­to­foliul său de venituri şi vrea să ajungă cu aceste produse la venituri de 55 de milioane de lei în primele 12 luni. Anterior, Wil­li­am Grant & Sons a co­laborat cu Ale­xan­drion Group, pro­du­cătorul local anunţând în august 2023 că încheie par­teneriatul cu com­pania din Scoţia.

B.D.G. Import, care are în spate ac­ţionari români şi o is­torie de 30 de ani pe piaţa locală de băuturi alcoolice, a ter­minat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 365 de mili­oa­ne de lei, în creştere cu 4% faţă de anul precedent, con­form calcu­lelor ZF făcute pe baza informaţiilor furnizate de com­pa­nie şi a celor de la Ministerul de Finanţe aferente anului 2022.