Prigoana junior multumeste familiei si spune ca s-a luptat "cu structura Primariei Sectorului 1". Radu Stroe: Mie imi pare rau de Prigoana

Ziarul Financiar 18.01.2010

Infrant la alegerile pentru un loc de deputat, Honorius Prigoana, pune esecul sau pe seama "structurii" conduse de edilul-sef al Sectorului 1, Andrei Chiliman, spunand ca nu se lasa batut, scrie Gandul.

"A fost o campanie foarte grea. Am avut o misiune dificila ducand povara unei campanii agresive, care a trecut de bariera bunului simt. In aceasta campanie nu am luptat cu domnul Stroe, ci am luptat cu structura Primariei Sectorului 1. Ii felicit pe domnul Chiliman pentru aceasta victorie si pe domnul Stroe, dar ii asigur pe amandoi ca voi fi atent la activitatea domniilor lor, pentru ca politica de haita trebuie sa inceteze si trebuie sa incetam cu minciuna pe bani publici", a declarat Prigoana dupa ce a aflat rezultatul scrutinului de duminica, precizand ca multumeste electoratului, echipei sale si "familiei mele care a fost alaturi de mine".

Candidatul PD-L a dat vina, de altfel, si pe presa sustinand ca: "Aceasta campanie a fost ultimul glont al mediei indretat impotriva unui candidat, indiferent din ce partid politic face parte. De fapt eu sunt castigatorul acestei lupte pt ca am facut o campanie echilibrata, transparenta, de bun simt, fara sa-mi atac contracandidatul". Cititi ce au declarat candidatii la Camera Deputatilor in urma alegerilor parlamentare partiale pe www.gandul.info.