Care sunt cele mai mari magazine din Sun Plaza

Autor: Cristina Stoian 09.02.2010

Cei mai mari retaileri de imbracaminte din centrul comercial Sun Plaza, care se va deschide in cartierul Berceni din Capitala la sfarsitul acestei luni, sunt Inditex, care a preluat aproape 3.000 de metri patrati pentru patru din cele sapte branduri pe care le detine in Romania (Zara, Bershka, Pull&Bear si Stradivarius), C&A, New Yorker, Marks & Spencer si Debenhams, fiecare ocupand spatii intre 1.000 de metri patrati si 2.000 de metri patrati.

Astfel, pe langa hipermarketul Cora, retailerul de bricolaj BauMax sau magazinul de mobila Moberxpert, fiecare dintre acestea avand o suprafata de peste 10.000 de metri patrati si Cinema City, cinematograful cu 15 sali si 3.000 de locuri, centrul comercial Sun Plaza va avea alte 170 de magazine si spatii de entertainment.

Retailerul de electrocasnice Flanco va ocupa circa 2.000 de metri patrati, iar o suprafata aproape similara va avea si Oxigen Bowling & Biliard.

Suprafete de pana intr-o mie de metri patrati ocupa si branduri ca Hervis, Sprider, Koton, Humanic sau Deichmann.

Cu 80.000 de metri patrati, suprafata inchiriabila, Sun Plaza va deveni cel mai mare mall din tara, depasind centre comerciale precum AFI Palace cotroceni sau Baneasa Shopping City.

Topul celor mai mari magazine din Sun Plaza:

1. Cora
2. BauMax
3. Mobexpert
4. Cinema City
5. Inditex (ZARA, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius)
6. Flanco
6. C&A
7. Oxygen Bowling & Billiard
8. New Yorker
9. Marks & Spencer
10. Debenhams

Cititi pe Gandul: Batalia pentru mall-uri continua. Cate mai "suporta" Capitala?

Mai este mult loc de spatii comerciale moderne in Bucuresti, de la mall-uri pana la galerii comerciale situate in hipermarketuri, spun specialistii, in ciuda faptului ca in ultima perioada, retailerii au stat cu magazinele mai degraba goale. Depinde doar cu cine ne comparam si cat de repede vom iesi din criza, in acest moment Capitala insumand aproximativ 470.000 de metri patrati de suprafata inchiriabila.