Evenimentul zilei si Capital, vandute catre familia Paunescu

Ziarul Financiar 11.02.2010

Evenimentul zilei si Capital, titluri editate de grupul Ringier, au fost vandute catre compania care controleaza postul de televiziune B1 TV, au anuntat cele doua parti, care au precizat ca angajatii au fost deja anuntati in legatura cu schimbarea, scrie Mediafax.

Informatia privind tranzactia a aparut initial in urma cu o saptamana, pe blogul jurnalistului Catalin Tolontan, care, de altfel, a si confirmat, joi, vanzarea celor doua publicatii.
Potrivit site-ului www.paginademedia.ro valoarea tranzactiei este de peste opt milioane de euro. Cititi mai mult pe www.mediafax.ro.

"Ziarul Ev. Zilei nu mai este, de destula vreme incoace, o afacere, in sensul profitabilitatii. Nici nu mai poate exista in Romania, in ultimii ani, un cotidian quality, serios, care sa fie si profitabil. Profit mai fac doar tabloidele. Nu intamplator trustul Ringier a vandut Ev. Zilei si nu tabloidul Libertatea, deschizatorul de partie in materie de calcare in picioare a regulilor jurnalistice elementare, prin imbinarea pornografiei cu morbidul, sub semnul 'deontologiei occidentale, pentru a scoate profit de la indigeni", scrie Cristian Tudor Popescu intr-un editorial Gandul. Cititi pe www.gandul.info comentariul lui Cristian Tudor Popescu despre vanzarea publicatiilor "Evenimentul Zilei" si "Capital" catre B1 TV.