Ce reclamă românii la ANPC: Parfumul cu feromoni care nu îşi face efectul sau păpuşa gonflabilă blondă care trebuia să fie roşcată

Ziarul Financiar 25.01.2011

Românii fac reclamaţie la ANPC pentru orice nemulţumire a lor, scrie Gândul. Aceştia se plâng de mai multe încălcări ale drepturilor de consumatori, reclamând de la păpuşa gonflabilă blondă care trebuie înlocuită cu una roşcată, până la faţa prea tristă a îngeraşului de pe piatra funerară.

Potrivit inspectorilor ANPC, un bărbat s-a plâns că a fost invitat la o expunere de "materiale considerate deşeuri în alte ţări şi vândute la preţuri foarte mari, dar care creau unde magnetice" şi s-a lăsat convins să dea un avans.

"În felul acesta m-au îndobitocit şi am cumpărat o pernă", a scris acesta în sesizarea în care a precizat că nu-şi mai doreşte achiziţionarea produselor.

O persoană a fost nemulţumită de parfumul cu feromoni cumpărat, deoarece la utilizare nu a produs, asupra partenerei, efectul aşteptat. Citiţi mai multe despre reclamaţiile la ANPC ale clienţilor nemulţumiţi pe www.gandul.info.