Braşovenii de la Allview pregătesc un mobil dual sim cu Android, cu soft de navigaţie inclus pentru România. Teste cu smartTV

Autori: Adrian Stefan Seceleanu , Magraon Andreea 28.01.2011

Visual Fan, companie braşoveană care comercializează sub brandul propriu Allview diverse produse electronice, va lansa în două sau trei luni un telefon mobil dual sim, bazat pe platforma software Google Android, care va include gratuit şi un soft de navigaţie cu harta României, a declarat joi, în cadrul şedinţei deschise de redacţie ZF Expert directorul general al companiei, Lucian Peticilă.

"În martie sau aprilie telefonul va ieşi pe piaţă. Mobilul va include soft de navigaţie gratuit cu harta României şi cele mai importante străzi din Europa. Utilizatorii vor putea cumpăra hărţi pentru alte ţări", a declarat Peticilă.

iPad şi BlackBerry "de România" - creaţiile unui inginer fără diplomă din Braşov

Compania va lansa în luna septembrie şi o nouă variantă a tabletei PC proprii, care va include cea mai recentă versiune a platformei software Google Android.

Acestea nu sunt însă singurele produse la care lucrează compania braşoveană, spune Peticilă. "Facem teste şi cu un smartTV, este un produs extraordinar", a spus şeful Visual Fan, fără a oferi alte amănunte.