Oprescu: Voi termina proiectele începute şi le prezint bucureştenilor pentru al doilea mandat

Autor: Elvira Gheorghita - Mediafax 09.03.2011

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, miercuri, că va finaliza proiectele începute, chiar dacă bugetul municipalităţii a fost diminuat şi că se va prezenta în faţa bucureştenilor, pentru un al doilea mandat, cu aceste realizări.

"Eu mă voi prezenta în faţa bucureştenilor cu realizările mele. După anunţurile făcute de USL au început şi şuturile. Tot ceea ce m-am hotărât să fac voi face, iar lucrările anunţate le voi termina", a spus Sorin Oprescu, într-o conferinţă de presă.

El a susţinut că la alegerile pentru un nou mandat va putea arăta că a dus la bun sfârşit proiectele anunţate.

Copreşedintele Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu, a declarat, în 28 februarie, că PSD şi PNL au căzut de acord că ar putea susţine şi un independent la Primăria Capitalei, dar nu au convenit încă numele candidatului.

" Am convenit, aşa cum şi protocolul o spune explicit, că putem susţine la o adică şi un independent şi că, în orice caz, vom avea un candidat comun la Primăria Capitalei. Dar nu am nicio discuţie şi cu atât mai puţin o decizie legată de Sorin Oprescu sau de altcineva. E un subiect care este deschis ", a declarat el.

Anterior, edilul şef Sorin Oprescu şi-a anunţat intenţia de a candida în 2012 pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, el declarând că are o serie de lucrări pentru care vrea să se lupte şi că nu şi-a pus problema cine sunt contracandidaţii săi. Citiţi mai mult despre proiectele primarului Sorin Oprescu pe www.mediafax.ro