Orange lansează Flamingo, un abonament cu minute incluse către numere de mobil şi fix din ţară şi străinătate

Autor: Adrian Seceleanu 15.03.2011

Orange, numărul unu pe piaţa locală de comunicaţii, a lansat un nou plan tarifar, denumit Flamingo, care a fost creat, potrivit companiei, pentru apeluri internaţionale şi naţionale către mobil şi fix.

Cu abonamentele Flamingo clienţii Orange au 100 de minute internaţionale şi naţionale către mobil, 200 de minute internaţionale şi naţionale către fix şi 1000 de minute în reţea, cu 10 euro/lună, sau 150 de minute internaţionale şi naţionale către mobil, 300 de minute internaţionale şi naţionale către fix şi 1200 de minute în reţea, cu 15 euro/lună.

"Încă de la lansarea portofoliului de abonamente, ne-am dorit segmentarea ofertelor în funcţie de nevoile de comunicare ale clienţilor. Foarte mulţi români care locuiesc în afara ţării au familia şi prietenii în România. În consecinţă, există un interes ridicat pentru o comunicare facilă în străinătate, direct de pe mobil, la tarife convenabile. Astfel, lansăm abonamentele Flamingo care, pe lângă minute internaţionale, oferă şi minute naţionale şi minute în reţeaua Orange" a declarat Victor Wincentowicz, Consumer Marketing Manager-Postpay al Orange România.

Orange a anunţat şi că pentru abonamentele Panteră şi Delfin activate între 15 martie şi 31 mai, care au tarife începând de la 6,25 euro, clienţii primesc o reducere de 20% la taxa de abonament în primele 3 luni, în cazul contractelor pe 12 luni, şi 20% reducere până la 31 decembrie, pentru contractele pe 24 de luni.