ProCredit elimină comisionul de analiză pentru creditele acordate firmelor mici

Autor: Razvan Voican 15.03.2011

ProCredit, o bancă de talie mică specializată pe finanţarea afacerilor mici, a eliminat comisionul de analiză, comisionul de evaluare şi cel de acordare la creditele acordate până la 15 mai întreprinderilor cu cifra de afaceri mai mică de 750.000 de euro.

Clienţii pot solicita atât credite pentru acoperirea cheltuielilor curente, cât şi pentru investiţii pe o perioadă maximă de până la 15 ani şi o perioadă de graţie de 12 luni. Întreprinderile cărora li se adresează oferta trebuie să aibă o cifră de afaceri cuprinsă între 150.000 şi 750.000 de euro. În cazul în care clienţii doresc refinanţarea datoriilor curente cu alte instituţii, ProCredit Bank oferă consiliere pentru stabilirea noii structuri de plată, într-o singură rată lunară.

"Găsim un potenţial ridicat pe sectorul întreprinderilor mici, dar identificăm şi o nevoie a acestora de acces la servicii şi produse de finanţare fără costuri suplimentare şi de consiliere în alegerea celor mai bune soluţii", spune Andreea Enache, directorul diviziei persoane juridice.