Andrew Highcock este noul preşedinte al Ursus Breweries, cel mai mare berar

Autor: Ioana David 03.10.2011

Andrew Highcock este de la 1 noiembrie noul preşedinte al Ursus Breweries, cel mai mare jucător pe piaţa locală a berii, el ocupând poziţia lui Gary Whitlie care a decis să se retragă din activitatea profesională, după numai un an de mandat.

"Provocarea de a lucra pe o piaţă atât de competitivă cum este piaţa berii din România mi-a oferit numeroase satisfacţii dar şi oportunitatea de a mă implica în proiecte importante" a spus Gary Whitlie.

Noul preşedinte al Ursus, Andrew Highcock, a fost anterior, timp de doi ani, directorul general al Pivovary Topvar, compania locală parte din grupul SABMiller în Slovacia.

Înainte de SABMiller, Andrew Highcock a deţinut diferite funcţii de conducere cum ar fi cea de preşedinte pentru Canada şi Director General pe Europa de Sud-Est a Maxxium Worldwide (companie internaţională de băuturi spirtoase cu mărci precum Absolut Vodka sau Remy Martin).

În trecut, el a lucrat şi pentru Diageo în Franţa, Marea Britanie şi Europa Centrală, ocupând diferite poziţii în departamentele de vânzări, marketing şi management general.