Profesii

Corporatiştii în vremea epidemiei: doar 20-50% din angajaţi mai lucrează în clădirile de birouri

Corporatiştii în vremea epidemiei: doar 20-50% din...

Autor: Bogdan Alecu

15.03.2020, 12:17 1435

Procentul corporatiştilor care au mai lucrat de la birou la sfârşitul săptămânii trecute a scăzut considerabil, pe măsură ce majoritatea companiilor au mizat pe conceptul lucrului de acasă.

Potrivit consultanţilor imobiliari, vineri doar 20 până la 50% dintre corporatişti au mai veni la birou. De partea cealaltă, singurul caz de Coronavirus printre angajaţi a fost înregistrat în clădirea S Park, la sediul ING Tech, unde grupul olandez a decis săptămâna trecută să permită celor 850 de angajaţi să lucreze de acasă timp de o săptămână. De asemenea, dezinfecţii au mai fost realizate şi în birourile celor care au intrat în contact cu angajaţi ai ING Tech săptămâna trecută.

Alte clădiri de birouri au instalat filtre la intrare unde toţi angajaţii sunt verificaţi cu echipamente speciale pentru a nu permite accesul celor cu stare febrilă. De asemenea, s-au instalat dozatoare de dezifectant şi toate zonele comune sunt spălate şi dezinfectate mai des.

Următorul update va veni mâine, odată cu instaurarea stării de urgenţă, când vor fi comunicate detalii legate de transportul în comun.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO