Profesii

Eduard Moise, românul care a condus primul magazin Primark de pe plan local preia o funcţie regională

Eduard Moise, românul care a condus primul magazin...

Autor: Cristina Roşca

09.10.2023, 09:30 239

♦ Eduard Moise devine area manager pentru SEE, adică pentru România, Ungaria şi Slovenia. Executivul şi-a creionat toată cariera în retail, lucrând atât în comerţul de modă, cât şi cel alimentar.

Retailerul irlandez de modă Primark, ce a intrat pe piaţa locală în 2022 şi care deţine astăzi două magazine în Bucureşti, l-a numit pe executivul român Eduard Moise într-o poziţie regională, aceea de area manager pentru SEE. El se va ocupa de trei pieţe – România, Ungaria şi Slovenia.

În România, Primark are două magazine în Bucureşti - în mallurile Park Lake şi AFI Cotroceni, pe când în Ungaria urmează să intre în anul financiar 2023/2024 (16 septembrie 2023-15 septembrie 2024), conform site-ului companiei. Slovenia, pe de altă parte, este cea mai veche piaţă dintre cele trei pentru retailerul de modă care a intrat în micuţul stat în 2019. Conform datelor ZF, în această ţară există un magazin în oraşul-capitală.

Numirea lui Eduard Moise în această poziţie regională vine la mai puţin de un an jumătate după ce el a fost recrutat de către Primark ca primul manager de magazin pentru operaţiunile locale. Anterior, executivul a lucrat pentru alte branduri de fashion internaţionale precum New Yorker şi H&M.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO