Eveniment

Primăria Oradea: 7,7 mil. euro într-un centru de antreprenoriat

Centrul de antre­prenoriat este o in­vestiţii de 7,7 mil. euro.

Centrul de antre­prenoriat este o in­vestiţii de 7,7 mil. euro.

Autor: Laurentiu Cotu

31.01.2018, 00:04 511

Primăria Oradea în parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Durabilă a judeţului Bihor, primăria Hajdúböszörmény din Ungaria şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor au în plan un proiect de in­vestiţii de aproximativ 7,7 mil. euro, pentru con­struirea unui centru de antre­prenoriat.

Construirea cen­trului de antre­prenoriat Piaţa Ce­tate în municipiul Ora­dea face parte din pro­iectul „Îmbună­tă­ţirea ocupării forţei de mun­că în judeţul Bihor, Oradea şi localitatea  Hajdúböszörmény prin dezvol­­tarea infrastruc­tu­rilor cu potenţial local’’, proiect care va fi depus pe axa de finanţare Programul Interreg V-A România-Ungaria 2014-2020. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 7,7 milioane de euro, din care aproximativ 6,5 milioane de euro revin municipiului Oradea.

„Am aprobat studiul de fezabilitate şi avem aproximativ 6 luni de zile până la semnarea contractului de finanţare, după care vom putea demara procedurile pentru începerea lucrărilor’’, a spus Florin Birta, viceprimarul municipiului Oradea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO