Profesii

Cea mai mare problemă cu care se confruntă managerii români

Do­ru Dima, CEO în cadrul Great People Inside

Do­ru Dima, CEO în cadrul Great People Inside

Autor: Mihaela Pascari

06.05.2017, 07:00 714

Managerii români nu au suficient de multe cunoştinţe în ceea ce priveşte tehnicile de motivare a angajaţilor, astfel că singurele metode prin care aceştia încearcă să îşi stimuleze echipele sunt oferirea unor pachete salariale şi de beneficii mai bune, a spus Do­ru Dima, CEO în cadrul Great People Inside, com­pa­nie care oferă servicii de evaluare a resurselor umane.

„Românii au o probemă cu calitatea managementului. Managerii din organizaţii nu dau feedback angajaţilor, nu alocă timp pentru dezvoltarea echipelor şi nu sunt prietenoşi cu ei”, a precizat Doru Dima, care a participat la cea de-a XII–a ediţie a ZF HR Trends, evenimentul anual dedicat pieţei muncii organizat de ZF, la care au participat 200 de persoane.

În opinia sa, angajaţilor români le lipseşte motivaţia la job, dezvol­ta­rea personală, dar şi sprijinul şefului. Mai mult, el spune că mana­ge­­mentul românesc puţini oameni eficienţi, o mare parte dintre aceştia neavând metode şi cunoştinţe pentru a conduce eficient şi a stimula angajaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO