Proprietăţi

Lasselsberger numeşte un nou director general după ce Christian Morath a renunţat la conducerea companiei

Autor: Adrian Voicu

07.10.2011, 12:52 352

Producătorul de plăci ceramice Lasselberger, care deţine brandul Cesarom, l-a numit pe Kurt Ternegg în poziţia de director general după ce Christian Morath a renunţat la conducerea şi la poziţiile de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi de administrator al Lasselsberger SA şi, respectiv, Sanex SA.

Kurt Ternegg, în vârstă de 41 de ani are, pe lângă studiile de comerţ şi administrarea afacerilor, o lungă carieră profesională în bănci de investiţii şi industrie.

"Împreună cu echipa locală de management din Bucureşti şi Cluj Napoca, Kurt Ternegg va ţinti spre următoarele obiective în cadrul grupului Lasselsberger: optimizarea tuturor proceselor interne fundamentale, consolidarea şi extinderea profitabilă a poziţiei de lider de piaţă, dezvoltarea sortimentului şi a politicii de brand precum şi asigurarea calităţii şi eficienţei", se arată în comunicatul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO