ZF 24

3TS Cisco Growth confirma intrarea in actionariatul Internet Corp

18.11.2009, 13:04 23

Fondul de investitii 3TS Cisco Growth, parte a grupului 3i, aachizitionat un pachet minoritar din actiunile firmei de mediaInternet Corp, care detine mai multe site-uri de stiri, dindomeniul financiar si pentru femei, confirmand astfel informatiilepublicate de ZIARUL FINANCIAR saptamana trecuta.

"InternetCorp completeaza foarte bine portofoliul actual al 3TSCisco Growth Fund, tinand seama de interesul fondului pentrucompaniile de dimensiune mica si medie din sectoarele detehnologie, media si comunicare din centrul si estul Europei.Romania este a doua mare tara membra a Uniunii Europene din zonacentral-estica, zona care se caracterizeaza printr-un trend dinamical utilizarii internetului. Suntem increzatori ca prin aceastainvestitie putem ajuta InternetCorp sa isi continue traiectoria decrestere", a declarat József Kövér, Partener 3TS CapitalPartners.

Cu peste 2 milioane de vizitatori unici pe luna in retea,InternetCorp detine o cota de piata de peste 10% din sectorul dee-advertising din Romania. Compania a fost fondata in 2005 si aavut o crestere semnificativa de-a lungul ultimilor 3 ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO