ZF 24

Actionarii Inscut vor sa schimbe intreaga componenta a CA

09.06.2008, 19:35 114

Actionarii Inscut Bucuresti vor discuta in cadrul Adunarii Generale Ordinare, la 17 iulie, pe tema revocarii Consiliului de Administratie (CA) si numirea de noi administratori, dupa ce grupul elen Aktor a preluat indirect firma cu activitati in domeniul constructiilor, potrivit unui comunicat remis pietei Rasdaq.

Firmele Svenon Investments Limited din Cipru - preluata recent de Aktor - si Kesdal Ventures Limited, cu detineri de 67%, respectiv 12,45% la Inscut, spera sa revoce toti membrii CA - Charalambos Psindrides, Aimilios Vrachypedis si Panagiotis Karintzis si sa numeasca noi administratori, pentru un mandat de patru ani. Propunerile sunt cinci cetateni greci, Anastasios Kallitsantsis, Dimitrios Koutras, Petros Katsias, Georgios Sotiriou si Georgios Sossidis.

Cei doi actionari vor sa schimbe si auditorul financiar, DFK Romania, propunand in acest sens societatea Consulting Group Constanta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO