ZF 24

Agricover vrea să cumpere o fabrică de pâine sau de carne

Agricover vrea să cumpere o fabrică de pâine sau de carne

Autor: Gabriel Razi

13.06.2013, 18:47 208
Agricover, grup de agrobusiness cu afaceri 218 milioane de euro anul trecut, scanează piaţa de procesare de carne şi de panificaţie în vederea unei preluări în viitorul apropiat.
 
Intrarea în procesare a grupului controlat de omul de afaceri Jabar Kanani ar fi a doua „aventură“ în industria de procesare după ce anterior Agricover a mai fost prezent şi pe piaţa uleiului vegetal printr-o fabrică în oraşul Buzău. Modele de business asemănătoare au pe plan local americanii de la Bunge (comerţ cu materii prime agricole şi procesare de ulei vegetal) şi Comfert (agrobusiness şi panificaţie).
 
„Suntem interesaţi de piaţa de panificaţie şi de cea de procesare a cărnii. Ne uităm mai degrabă către o oportunitate de achiziţie sau un parteneriat şi mai puţin către posibilitatea unui proiect greenfield (pornit de la zero – n.red.). Urmărim cu atenţie de doi ani ce se întâmplă pe aceste pieţe“, a declarat pentru ZF Robert Arsene, directorul general al Agricover.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro