ZF 24

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi
28.10.2009, 09:47 14

British Petroleum anunta rezultate peste asteptariajutate de reducerile de costuri

British Petroleum a demonstrat ca masurile de reducere acosturilor au fost benefice, rezultatele financiare ale grupului intrimestrul trei fiind peste asteptari. Compania planuieste sadiminueze costurile cu alte 1 mld. dolari. In ceea ce privesteprofitul din trimestrul trei acesta a scazut la jumatate, respectiv5 mld. dolari pe fondul prabusirii preturilor la petrol si gazenaturale, evolutie asteptata sa afecteze profiturile tuturorjucatorilor din industrie.

Lupta pentru functia de presedinte al UE s-aintensificat

Lupta pentru presedintia Uniunii Europene s-a animat marti candJean Claude Juncker, veteranul prim-ministru al statului Luxemburg,si-a anuntat intentia de a candida impotriva lui Tony Blair, fostulpremier britanic.

London Stock Exchange face schimbari pentru a-si intaripozitia

Desi salile de tranzactionare se golesc, London Stock Exchangevrea sa reinvie moda glamour a "clopotelului de deschidere" caremarcheaza inceputul zilei de tranzactionare, intr-o incercare de aisi intari brandul intr-o perioda de competitie acerba.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels