ZF 24

Ce spune Simona Halep după eliminarea de la Dubai: Am simţit că nu am destul pentru a câştiga, dar am jucat până la final

Ce spune Simona Halep după eliminarea de la Dubai: Am...

Autor: Administrator, Mediafax

21.02.2019, 21:29 670

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a explicat, la finalul meciului pierdut cu Belinda Bencic, că a avut probleme fizice care au împiedicat-o să se exprime aproape de nivelul maxim. Totuşi, constănţeanca nu foloseşte starea medicală drept scuză şi vorbeşte foarte frumos despre adversara sa.

Cu 13 duble greşeli, Simona a cedat în decisiv şi nu şi-a găsit ritmul, iar una dintre explicaţii a venit imediat după meci, la conferinţa de presă: "Nu am putut servi bine din cauza problemelor la tendon. Şi în meciul precedent am simţit puţin. Piciorul stâng m-a deranjat, au fost crampe. Dar nu sunt scuze, am fost pur şi simplu obosită. Mi-am simţit corpul obosit, dar nu am cedat. Am simţit că nu am destul pentru a câştiga, dar am jucat până la final", a declarat Simona, care şi-a lăudat adversara: "E foarte agresivă. Loveşte mingea destul de tare, din orice poziţie. Asta te face să simţi presiune şi să nu ai mult timp de reacţie. De asemenea, serveşte bine. Cred că e o jucătoare completă, capabilă să joace un tenis foarte bun".

Acum, Halep e în pericol să piardă locul al doilea mondial, dacă Petra Kvitova triumfă în Emiratele Arabe Unite, dar scopul ei este să redobândească fotoliul de lider al ierarhiei mondiale: "E abia a doua lună a anului, aşa că e ok. Nu e rău deloc să fii a doua în lume. Mă bucur de moment, dar visez la numărul unu mondial", a declarat Halep când a fost întrebată despre poziţia din clasamentul WTA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO