ZF 24

Compania aeriană flydubai deschide un birou în Bucureşti, în clădirea Eminescu Offices

Compania aeriană flydubai deschide un birou în...

Autor: Roxana Rosu

24.04.2024, 11:08 719

Compania aeriană flydubai deschide un birou în clădirea Eminescu Offices din centrul Bucureştiului, tranzacţie întermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.   

Flydubai, cu sediul central în Dubai (Emiratele Arabe Unite), a fost fondată în 2008 şi operează ruta aeriană Bucureşti - Dubai din anul 2012.  

Clădirea de birouri Eminescu Offices este dezvoltată de compania Akcent Development, având o suprafaţă ȋnchiriabilă de 7.000 de metri pătraţi distribuiţi pe parter şi şapte etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 81 de locuri, fiind dotată şi cu facilităţi pentru biciclete.

”Ne bucurăm să observăm că pe piaţa închirierilor de birouri sunt prezente companii din diverse domenii de activitate, în afară de cele tradiţionale din IT&C, financiar sau servicii profesionale. În contextul interesului în creştere al românilor pentru destinaţiile exclusiviste sau cele exotice, inclusiv Dubai-ul, flydubai se evidenţiază ca una dintre cele mai dinamice companii aeriene de pe piaţa locală. Amplasat în zona centrală a Bucureştiului, noul birou oferă vizibilitate şi acces excelent, permiţând companiei să continue să ofere clienţilor săi servicii şi produse la cele mai înalte standarde”, a declarat Elena Iaru, consultant Office Agency Cushman & Wakefield Echinox.

Departamentul de birouri al Cushman & Wakefield Echinox a înregistrat anul trecut 104.000 metri pătraţi de spatii de birouri tranzacţionaţi în Bucureşti, reprezentând o cotă de piaţă de 26% din tranzacţiile semnate cu agenţi. În ultimii trei ani, echipa de birouri a oferit consultanţă pentru tranzacţii de închiriere a peste 225.000 de metri pătraţi în Bucureşti şi în ţară

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO