ZF 24

Cristian Milea, director general al Opel România: Există încă apetit pentru a intra în industria auto

Cristian Milea, director general al Opel România:...

Autor: Bogdan Alecu

04.06.2013, 11:50 599

Există încă apetit pentru proiecte în industria auto, dar investitorii interesaţi provin tot din domeniul auto, a spus Cristian Milea, directorul general al Opel România.

“Cred că s-a restrâns destul de mult aria acoperită de aceşti investitori (care fac investiţii în industria auto - nr.).  Ei provin din industria auto şi proiectele care se desfăşoară acum au rolul de optimizarea a unor proiecte de industrie deja existente”, a declarat Cristian Milea în cadrul evenimentului “Cheie, contact, sales-Cum relansăm industria auto din România”, organizat de Ziarul Financiar. 
 
El spune că deşi piaţa a scăzut cu peste 10% în primele patru luni ale anului, Opel a crescut în România cu 3,5%.
 
 “Într-un peisaj atipic, aşa cum a fost industria româneacă, sarcina operatorilor economici care activează în acest segment este dificilă. Lipsa de predictibilitate din acest domeniu are o implicaţie directă asupra comportamentului producătorului şi asta schimbă eficienţa pe care operatorii o pot avea în această piaţă”, a precizat Milea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO