ZF 24

Cum arată businessul Diverta la trei ani de la intrarea în insolvenţă. Compania care opera librăriile până anul trecut a intrat în faliment

Cum arată businessul Diverta la trei ani de la intrarea...

Autor: Mirabela Tiron

17.01.2014, 00:08 2031

Lanţul de librării Diverta, operat în prezent de firma Blor Retail, a ajuns la 25 de magazine pe o suprafaţă de 8.000 mp şi vânzări de 11 mil. euro, faţă de 62 de unităţi pe o suprafaţă de 24.000 mp în 2010 şi afaceri de 22 mil. euro înainte de intrarea în insolvenţă.

„Anul 2013 a fost un an al redu­cerilor de spaţii. Am redus chiar şi la jumătate su­prafaţa anu­mitor li­brării din mallurile din Ca­pitală -Băneasa, Vitan, Plaza -, iar la Cluj de exemplu am relocat o librărie de pe o su­prafaţă de 700 de metri pe 300 mp. În total am închis şase librării şi am deschis două anul trecut“, a spus Amalia Buliga, di­­rec­torul general al lanţului de librării, con­trolat de omul de afaceri Octavian Radu.

Lanţul este operat în prezent de com­pa­nia Blor Retail, o firmă înfiinţată în urmă cu câţiva ani de Octavian Radu cu obiect de activitate consultanţă în mana­gement.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO