ZF 24

De la spalarea pacatelor poporului roman la schimbarea statului hipercentralizat - ce au declarat principalii candidati la presedintie

22.11.2009, 15:52 18

Candidatul independent Sorin Oprescu a fost cel mai harnicvotant dintre toti candidatii la presedintie, acesta decalrand ca avotat "pentru schimbare, pentru primul presedinte independent".

Actualul presedinte al Romaniei si candidat din partea PDL,Traian Basescu a declarat ca "acesta este unul din cele maiimportante scrutinuri din cele care s-au desfasurat in Romania,pentru ca romanii au puterea si de a decide cum sa functionezeParlamentul si de a-si alege un presedinte".

Crin Antonescu, candidatul la presedintie din partea PNL, adeclarat: "Am votat pentru un lucru pe care il astept de cinci anisau chiar de 20 ani, o schimbare reala".

Mircea Geoana, candidatul din partea PSD a declarat in mod sec:"dupa cinci ani, poporul roman are puterea de a decideviitorul".

Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM si candidat lapresedintie, a continuat sa isi sustina sloganurile care i-audevenit platforma: "Indiferent care alt presedinte va iesi in afarade mine, va fi un hot. Sa stea marile puteri la aceeasi masa cu unhot? Vor veni vremuri mai bune si pentru poporul romanesc, care areo putere de regenerare extraordinara".

George Becali, candidat din partea PNL, a declarat: "Cred cavrea Dumnezeu sa dea un presedinte ca mine pentru a spala pacateletrecutului".

Kelemen Hunor, candidat din partea UDMR, a declarat ca a votat"pentru schimbarea in bine, pentru viitorul Romaniei, pentrureformarea statului hipercentralizat".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO