ZF 24

Fotbalul a iesit din criza. Cum arata topul jucatorilor cu cele mai mari salarii?

Fotbalul a iesit din criza. Cum arata topul jucatorilor cu cele mai mari salarii?
15.02.2010, 15:03 26

Dupa ce punctul maxim al crizei economice a afectat serios chiarsi cele mai mari cluburi de fotbal din lume, acum industriasportului-rege da semne de recuperare, lucru vizibil si insalariile jucatorilor, scrie incont.ro.

O echipa de la Football Finance a realizat topul celor mai bineplatiti fotbalisti din lume in sezonul 2009/2010, prima pozitiefiind adjudecata de Cristiano Ronaldo (Real Madrid), cu un salariude nu mai putin de 13 milioane de euro pe an.

Salariile-record oferite de spanioli fac din Real Madrid si FCBarcelona epicentrul castigurilor din fotbal. Aceasta ipostazaaduce cluburilor, dincolo de prestigiu, cheltuieli suplimentare,pentru ca pentru jucatorii cu salarii mai mari de 600.000 de europe luna trebuie sa plateasca 43% taxe, nu 24% ca pentru celelaltecategorii de salariati. Ronaldo, Ibrahimovic, Messi, Kaka, Henry siXavi sunt, asadar, fotbalistii care fac cea mai mare "gaura" inbugetul cluburilor spaniole.

Vedeti cum arata topul jucatorilor cu cele mai mari salarii pewww.incont.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO